Nieuws

Over het bestuur

In 2019 hebben diverse bestuursleden van het eerste uur afscheid genomen van hun functie binnen Het Centrum Internationaal. Inmiddels zijn twee nieuwe bestuursleden aangetreden: An van Damme en Marielle Jacobs. In mei 2020 is helaas Jan Mommers overleden die een stuwende kracht was in het bestuur, met name voor bouwzaken. Begin 2021 heeft Bram de Muijnck het bestuur versterkt. Samen met twee zittende bestuursleden Peter Engelen en Hans Vissenberg vormen zij nu het nieuwe bestuur. Het merendeel van de bestuursleden heeft nu een speciaal onderwijs achtergrond. Verder heeft er een economisch geschoold bestuurslid zitting in het bestuur en recentelijk een bestuurslid met kennis van het voortgezet onderwijs met praktijkbegeleiding van studenten.

Zij hebben recht op vergoeding als zij bij de uitoefening van hun functie kosten maken. (Statuten. Artikel 3.5)