Meteen naar de inhoud

Netwerken met onderwijsinstellingen

Een nieuwe vorm van onderwijs ontwikkelen doe je niet alleen.
Wij vinden het van belang om samen met lokale onderwijsinstellingen te zoeken naar mogelijkheden die er zijn ter verbetering van het onderwijs aan kinderen met een intellectuele beperking. In de meer dan 15 jaren dat we actief zijn in Bahir Dar hebben we een uitstekende relatie opgebouwd met het Educational Department van de stad Bahir Dar. De universiteit richt zich steeds meer op deskundigheidsbevordering voor leerkrachten in het speciaal onderwijs. De komende jaren gaan we ons daarom ook richten op een goede samenwerking met de pedagogische faculteit van de universiteit in Bahir Dar.

nl_NL

Aanmelden Nieuwsbrief

Wij maken ongeveer 4 x per jaar een nieuwsbrief. Als u die wilt ontvangen, kunt u zich via onderstaand contactformulier (kosteloos) abonneren.